Tema: Automobili
View Single Post
Staro 12.12.2020., 08:19   #53184
Elven
Premium
Moj komp

Elven's Avatar

Datum registracije: Sep 2002
Citiraj:
Autor Exomaniac Pregled postova
Nije problem samo u policiji, problem je u sudstvu. Može ga policija uhitit deset puta, al ako ga sud ne odradi i riješi kaznu oni mu ne mogu ništa. A sudstvo ima obraz čistine čučavca bez vode...

https://www.index.hr/vijesti/clanak/...k/2238151.aspx

Ta gorička obilaznica je strahota, ljudi se tamo voze kao da su na pisti za avione svako malo, nažalost nije čudo da je cijela cesta puna lampaša i vijenaca. Pretpostavljam da se lijepo upalilo žuto, crni džip je počeo stajati kako bi i trebao, a bijeli je probao raspaliti po gasu da prođe čim prije. Pitanje je zašto ga nije vidio, je li bio i mobitel u pitanju ili nešto drugo.

Nizozemci testiraju nove kamere za detekciju korištenja mobitela
https://www.poslovni.hr/europska-uni...zbjeci-4263097

“U samo 6 sati, dvije su kamere snimile više od četiri stotine vozača koji su koristili telefon u vožnji (slali poruke ili razgovarali) – dovoljno za novčane kazne za gotovo 100.000 eura.”
Istina.

Zalosno, ali ja poznajem jednog koji je proveo po zatvorima pol odraslog zivota, bjezao policiji, kupuje krame i vozi ih pijan, pa radi nesrece.. slupao je vec 3 auta, samo sto ja znam, ovrha ima da se vise nikad ni ne misli zaposlit (ako je ikad i mislio)...

Sta s takvima? On se, bas zbog tih ovrha i toga sto je u zatvoru ko doma, osjeca slobodan radit sta god zeli.

Treba uvesti povecanje kazne za svako ponovljeno dijelo. U SAD-u imaju "third offence", to je mozda prestrogo, ali bratko ako se tebe uhvati pijanog za volanom, i jos s nesrecama.. ma jednom je puno, ali 2 ili 3 puta? Zatvor na 5 godina i vise..

I da, fascinantno kako i taj kojeg znam kaze da ga murja ima na piku i da samo njega love...
Nek bude sretan sto ga ne prate, takve bi ja stavio pod policijski nadzor cim izadju iz zatvora.

Sent from my Mi 9T using Tapatalk
Elven je offline   Reply With Quote