View Single Post
Staro 09.03.2003., 18:23   #10
Paske
Ekspert iz sjene ...
Moj komp

Paske's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Citiraj:
Originally posted by msvrtan
moji ibmovi 40gb diskovi su riknuli davno...i otisao ja u lastovsku 23 (american express) i dolje u firmu koja servisira ibm-ove..i tip mi kaze da to nemre popraviti.

a rekao je da ima cijelu policu tih diskova i da nema blage kuda s njima...objasnjenje kvara je jednostavno..chip koji je kontrolirao okretanje ploca od diska je bio los (namjenjen za 4500 ne 7200rpm) i on bi se pohabao...ali ako se disk i dalje koristi chip skuri motor i napravi sranje...i nema bas puno sanse za popravak a RMA je istekao (ducanski ali ne i ibm-ov tvornicki)..i opet problemi...ja htio poslati ibm-u ali posto sam iz hr nece ni cuti!!a onda je serviser nazvao frenda u ibm hrvatska i pitao gdje se salje disk...i znate sta mu je ovaj rekao: "Odustani. Ja nemrem svoj poslati." A tip radi u ibm-u!!!!

tako da moj komp uskoo dobiva naljepnice

"no IBM here"

i

"no VIA here" ili "VIA is disconected forever from this maschine"
True, true ....

IBM je postao zloglasan po svojim - crkavam na 100 m s preponama HDD-ovima. Nema te sile koja bi me natjerala da ga ponovo kupim. Imam jedan od 60 Gb na stolu, zovem ga chipsi. Hvala bogu nemam garanciju za njega iz xy razloga

Zato govorim svima - Seagate: tih, pouzdan, kaj češ više
Paske je offline   Reply With Quote