Evo onako na prvu, nakon 2 dana koristenja 3080. Performance jump je daleko od kolko je cijela panika za tim grafama, ja sam presao sa 2080 na 3080.
Trenutno testirane igre:
-Dota2 - max fps identican, nikakav pomak (iako ga drzim lockano, ali kad stavim fps max u nebo, ne raste nista vise od kako je i bilo)
-PUBG - Nesto bolji fps, bez problema drzi vsync na 165hz, ali nesto su mi cudne boje prilikom movementa, kad je static, super je, kad se micem nekako se promjeni kontrast (ne znam je li do monitora ili grafe jer sam oboje zamjenio isti dan)
-Assetto Corsa Competizione - Iz high-epic na full epic detalje, isti monitor, fps skocili sa oko 80 na oko 105.
-3dMark Time Spy skocio za 50% odnosno sa 12.4k na 18.4k
-3dMark Port Royal sa 6.7k na 12k
Sve u svemu, pomak vidim u 3d mark rezultatima ali u igrama je to daleko od najavljenog. U igrama skok 20-25%, u benchmarcima 50%, a najavili su duplo i jos ti benchmark rezultati sta ja pricam su sa OCanom grafom. Temperatura ne prelazi 60, ali bome nije da je bas tiha grafa.
I sad za kraj, pa jel nije 2080Ti bila oko 20% brza od 2080?? Znaci prodao sam 2080ti i uzeo 2080 dok ne dodu 3080 na trziste i na kraju nakon 2 mjeseca kopanja po svim zivim ducanima konacno uspio kupiti i tocno sam tamo di sam i stao s tim da sam izgubio 1gb rama?