View Single Post
Staro 12.12.2020., 01:21   #660
Mirkopoter
Mirko, a ne Harry
Moj komp

Mirkopoter's Avatar

Datum registracije: Nov 2009
Igrao sam par sati na PS4 Pro čisto da isprobam i solidno se izvodila. Bez padova frame rate-a i ponešto bugova koji mi nikako nisu utjecali na gameplay (par objekata u zraku, nisam mogao item skupit, problemi s osvjetljenjem).

S obzirom da ne mogu igrati FPS na kontroleru prebacio sam se na PC i igram već nekih 5-6h na medium-high postavkama i igra se odlično izvodi. Nisam imao nikakve crasheve, bugova par tu i tamo kao i na PS4 verziji, ali nista da bi mi utjecalo na igračko iskustvo. Vožnja je odlična, grad prekrasan, pun detalja i živ. Ima toliko sadržaja za istraživanje da već par sati istražujem grad bez da sam ijednu misiju riješio. Napucavanje je odlično, melee kombat također, hakiranje baš zabavno kao sredstvo za izbjegavanje kombata, stealth je oke, ništa neviđeno.

Imam i base PS4 na kojem je igra kako čujem krš, ali mi se ne da isprobavati.

Ukratko, oduševljen sam i svaka preporuka da odigrate. Možda neki ljudi imaju i gore bugove od mene, ali igra definitivno nije neigriva i ne vjerujte takvim lažima, a i postajat će samo bolja s vremenom. Ipak se radi o RPG-u, a ne sjećam se kad neki veći RPG nije imao problema na početku.