View Single Post
Staro 11.12.2020., 23:46   #9394
purger22
Premium
Moj komp

purger22's Avatar

Datum registracije: Dec 2008
Citiraj:
Autor coconut Pregled postova
Eto, došao mi jučer A11 na S20. Ima 2Gb. Nisam ga puno koristio, ali već imam zamjerku.
Gašenje S20 se odvija softverski (po meni, totalna idiotarija, hardversko dugme je za mene najbolje rješenje) na način da si malo spustio notification bar i u desnom gornjem kutu je bila 'tipka' za gašenje. Sada moraš povući notification bar skoro do polovice ekrana da bi se 'tipka' pojavila.
Vidim da mi je drugačiji i prozorčić sa ikonama za gašenje mikrofona, aktiviranje speakera i sl. tokom razgovora s nekime. Sada su ikone smještene zajedno u bijelom prozoru. Bode oči.
Posto koristim na eng meni, imas u settingsima pod advanced features, side key, odaberes power off button umjesto wake bixby i onda mozes sa gumbom palit, gasit, restartat mobitel.
Slucajno sam naletio u postavkama na to jer ovo softversko gasenje mi je bilo glupo.

Uzeo sam prije 3 dana mob, sa svime sam zadovoljan jedino mi je baterija li la, na xz3 mi je bila bolja i senzor za otisak prsta je los. Mob se ne grije tak jako, fluidno radi, nema stekanja, mislim da je ta fama oko exynos-a malo pretjerana. Najvise me zapravo smeta hrpa bloatware-a, jel ima neki popis kaj mogu disableat, izbrisat?
purger22 je offline   Reply With Quote