Citiraj:
Autor Deno
Nije glupa izjava dobro ti je reko.
Iako je ovo vise problem do postavki na tvom mobitelu,ako ostali uredaji na toj lokaciji pokazuju dobre brzine. makni 5g i stavi 4g
Mobilni internet nije fiskni internet i ovisi o vise faktora( o broju korisnika koliko je trenutno spojeno na repetitor,zagusenju,pokrivenosti bla bla)
Sada kada su svi doma i koriste internet prevelika su preopterecenja i normalno da neces imat iste rezultate u 19:00 kada je najvise korisnika i u 23:00 kada je manje.
Najbolji je primjer otok HVAR koji npr moze imat kapacitet npr 40000 korisnika,a tamo bude po ljeti 100000 korisnika..Sta mislis kako ce to radit?
Probaj ne platit racun,daleko ces dogurati 
|
To sam napravio već
Otišao sam do centra, otišao van grada, otišao na posao, nosi mob
Svuda je do 4 Mbps bez obzira jel 8 ujutro na poslu ili 15h nakon posla u centru ili u 20h van grada na selu.
Ponavljam, priznali su da im piše da imam max brzinu da nije ograničena, ali da vide da sam potrošio promet i rekli su kako to treba netko u administraciji sredit, a taj netko već 2 dana ništa nije napravio, a oni su kao tamo prosljediti upit dalje jer teh podrška ima vezane ruke.
Citiraj:
Autor Exy
Fascinantno je kako ljudi odgovaraju, a nitko ne čita na što odgovara  Nije problem ni u zagušenosti mreže, niti je u postavkama. Problem je u tome što kolega window skida po 200 gb dnevno  pa su ga dobili na foru "fair usage-a", koja kladim se piše negdje sitnim slovima u ugovoru. Par puta je prošla ta poruka koja miče limit, ali očito da kolega treba terabajt na dan 
Uglavnom, za takve stvari je naravno mobilni net loše rješenje, jebiga. Zato i je Tele2 skresao onaj terabajt peterostruko.
|
Par puta, ali kroz mjesec dana. Evo piše mi da od 11.11 do 11.12 imam 567 gb potrošenih, a slao sam 3x poruku. Nisam skinuo tb na dan. Zapravo zadnja 3 dana prije ovog problema ni gb potrošio , ali sam taj dan skinuo 10gb i krenulo je s tom blokadom.
Citiraj:
Autor Rista
Prvo te tele2 pokrao a sad i ovi? Tesko je to.
|
Pa jesu, hahaha, a što da kažem. Ajd da sam korisnik 7-8mj i da sam skidao 1-2tb tjedno, ali evo ni 1tb nisam prešao, ispod 600gb u 30 dana otkako sam na tcomu.