Citiraj:
Autor Lewis
Ja nezelim ugovornu obvezu pa su mi rekli da morma platiti Router odmah i onda mi salju router kad se uplata "proknjizi". E sad jel to svaki agent svoju pricu vozi ili ne nemam pojma (moje je na firmu po je mozda drugacije nego na privatno).
Prvo su me trazli da im potvrdim na e-mail da se slazem sa tim cijenama i tom ponudom i sad evo 3 dana cekam taj "predracun".
Kaze Agentica dosta su zauzeti pa kolege jos nisu stigle uzeti moj predmet u obradu. Moš mislit, tri dana treba (sad ide vikend pa cu u ponedjeljak opet morati zvati jer danas mi se javila i rekla da ce ispitati i javit mi ali nije se dogodilo - naravno).
A i ja budala povjerujem tim bajkama, reko ajd nek bude online kad se zena vec tolko trudila nek joj ide taj "ugovor" u njen promet jer znam da svi ti "agenti" moraju odradit mjesecno neki broj ugovora. Ocito cu ih sad morati otkantat i otic sam do poslovnice.
|
Da, na firmu je malo drukčije. Prvo dobiješ predračun, platiš, pošalješ dokaz o uplati, provjere, šalju ugovore i onda šalju uređaj. Dođe uređaj i tek sljedeći dan ili za 2 dana aktiviraju karticu. Buraz uzeo na firmu i od početka dogovora do korištenja neta proteklo više od 10 dana.