CP2077 baca na koljena sve i bez RT-a. Čisto zato jer je izgleda ''optimiziran'' kao i prvi Crysis.
DLSS, e to tek moram vidjet i to na 1080p, živo me zanima koliko je mutan, da znam, 4k mmumbo-jumbo, mene osobno zanima u pezant rezi.
A RT je teški gimick IMHO, nisam probao jer nemam kako još, ali na DF videima nisam impresioniran ni najmanje ničim vezanim uz RT...osim sa Quake 2 RTX. E tu se vidi fensi RT, i gra je kompletno RT i samo opako jake grafe ju mogu tjerat na 60-ak FPS-a u 1080p (mislim da je min 2080S pa nadalje).
BTW Exiled krivo si se izrazio, ako sam dobro shvatio, nema Lewis koristi od RT-a kao RT-a, nego od tih jezgri. Bar mi se čini da je on tako objasnio.
Lewis, javi se i objasni nam.

A usput me odmah i zanima kakav pomak je Ampere donio tebi za posao, tj da li ga je donio kada usporedimo npr 3070 i 2080Ti?
EDIT: Eh da, Fortnite što spominjete i RT...pa koji će vrag šareni efekti za kompetitivni MP?! Ako sam ja dobro shvatio, igrači koji igraju takve igre ionako sve stave na low i vozi Miško u najviše moguće FPS-a.