Citiraj:
Autor Colossus
Jogurt verzija se igra dok ne skrpaju. Sve što sam pisao o poluproizvodu stoji još uvijek.
Ovo ipak nije Bethesda ili Sledgehammer ili pak Activison-Infinity Ward. Kao što je i Witcher 3 i RDR2 imao launch problema pa su fixali kroz tjedan dana tako će i ovu.
Bugove na stranu, suditi o svim aspektima igre (pa i borbi , priči i dijalozima) kada prođeš barem 10tak sati igre je sve do tad je uvod do Act 2.
I meni se na početku nije svidjelo dok ne otključaš progresom mnoge perkove, mehanike, cybernetics, oružja i modove.
I naravno treba ubost GOG non DRM verziju. Već su najavili patch 1.04 kroz koji dan.
Netreba ti se svidjeti igra, ali ako nevidiš potencijala u ovom naslovu to je stvar ukusa 
|
Ma shema je da nisam jedini, sve više se ekipe javlja sa glupositma, bugovima i takvim stvarima da je smiješno da se rugaju star citizenu, a i oni su maltene prodali betu.
Ja se iskreno nadam da će je složiti i to što prije, pa ljudi su dali dobru lovu...a ne radi im, ili radi za kurac...nezz iz tvojih usta u cdpr
da je ea ili ubi u pitanju siguran sam da ne bi bio tako optimističan oko igre