View Single Post
Staro 11.12.2020., 14:51   #1
window09
Registered User
 
Datum registracije: Nov 2016
Lokacija: Zagreb
Postovi: 73
Ok
Molim za strpljenje i odgovor

Zvao sam službu za korisnike, dali smo mi reset kartice, uređaj sam resetao, dns, sve, ništa se nije promjenilo već 2 dana.


Imam 300 mbps brzinu doma na mobitelu, redovito od 15.11 spajam mobitel wifi na laptop ili preko usb-c pa usb dijeljenje. Brzina je tada 200-270 mbps kako kada.


Imao sam par puta da mi spuste brzinu na 4mbps pa sam morao poslati onaj sms BRZINA i vratila se momentalno, a to se događalo kada sam potrosio 10-20 ili 40gb u danu.


U srijedu oko ponoci sam potrošio 8gb u danu skidajuci igru Cyberpunk i odjednom pala brzina na 4mbps, pošaljem sms i dobijem ludi odgovor da VEĆ IMAM MAX BRZINU, resetam uređaj,. spojim i opet 4mbps.



Ok reko, idem maknut mob s kabal, opet reset, opet 3-4mbps


Zovem podršku, oni kažu da je meni max brzina 4mbps, reko molim pa 45 dana imam 200-300 mbps i na drugom mobu i trećem mobu imam tcom i imaju istu brzinu, ali ste mi vi na karticu na koju sam imao mob spojen s računalom spustili na zauvijek 4mbps, kako je to moguce, pa placam 229 kn za flat s max brzinom i sad mi kažu da je MENI DOMA TAKO SPORO


Koji k!!




P.S Rekli su mi citiram - vidljivo je kako ste 3x prekoračili brzinu od 50gb nakon cega slijedi ogranicenje brzine dok ne pošaljete rijec BRZINA i kako ste to napravili, ali sustav ovaj put nije evidentirao da ste potrosili gb iako jeste pa zato nije poslao sms, a nama u sustavu piše da vi imate trenutno najveću brzinu koju možete imati.


Da, 48h a ja imam 3 Mbps dok drugi mobiteli isto na tcomu imaju 300 kako je imao i ovaj.

Sorry za offtopic.


Ovo pišem jer ne mogu vjerovat kako nitko od podrške, a bili su me prespojili na 2 druga mjesta, a ni tamo nitko nije uspio da mi pomogne. Znači sustav kaže da je brzina max, a oni ne mogu manualno ništa. Kao bude ADMINISTRACIJA, a 48h kasnije ništa i dalje 400 kbps skida.


Pa ja sam zbog ovoga i prešao s tele2 na tcom, imao sam ja već tcom, al sam uzeo jedan koji bi bio doma kad želim nešto skidati, recimo Cyberpunk haha. Jao jao.

Izgleda da sam prvi slučaj prevare od strane t-coma

Zadnje izmijenjeno od: MadBoY. 13.12.2020. u 17:18.
window09 je offline