Citiraj:
Autor Lewis
Neznam zasto si izdvojio BMW ali ja kad dodjem u Zagreb se svaki put zacudim kako tamao barem 50% ljudi nedaje zmigavace kod skretanja a kod prestrojavanja jendo 90% nevezano za marku automobila. Ja vozim BMW zadnjih XY godina (plus jos neki manji auto sa strane) i prije toga sma imao svasta od opela, peugeota, zastave, forda, renaulta.... i to nema veze sa nekom markom nego vozacem.
I dalje kao i kad sam vozio Fićeka se svaki put vežem (ostalo mi u navici jos od auto skole, cak krenem sa cuprije utjerat auto u garazu ja se vezem  ) i dajem žmigavce za prestorjavanje iz trake u traku a pogotovo za skretanje. Valjd ja onda nisam "normalan" vozac BMWa po tvome  ?
BTW d anebude zabune nije to samo u Zagrebu (ali s obzirom na kolikicinu vozac alogicno je da tmao ima toga najvise), u zadnje vrijeme sve vise toga primjetim i u Osijeku. Najgore mi je kad cekam na ulaz u kruzni tok a majstor koji izlazi izlaz prije moga uopce ne daje zmigavac a ja cekam, cekam da udjem jer nemogu se covjeku ubacit bezobrazno.
|
Mogu potvrditi da su vozači BMW-a daleko najbezobrazniji po nedavanju žmigavca.
Svaki put se ugodno iznenadim kad vidim BMW-a s upaljenim žmigavcem, i nisam jedini.
Ima vozača svih marki koji ne daju žmigavce, ali vozači BMW-a tu prednjače debelo, toliko da je to world wide zezancija da je žmigavac u BMW-u dodatna oprema.