View Single Post
Staro 11.12.2020., 08:52   #577
thunder11
Premium
Moj komp

thunder11's Avatar

Datum registracije: Dec 2013
Eto i mog iskustva sa cca 5h igranja.

Atmosfera u gradu je meni apsolutno nikakva, NPC-evi sam hodaju, odnosno pokušavaju. Zapinju jedan za druge, hodaju u zid i oni pravo čak stoje naglavačke, i svima njima su animacije dosta kratke pa se ponavljaju.

Priču za sada još neću komentirati pošto se tek otvara, ali za sada ok. Ništa posebno.
Osjećaj pucanja sa raznim pušakama, pištoljima mi je trenutno najzadovoljavajući dio. Dobar je feeling i imam gušta u tome. Doduše, nekada ne možeš vidjeti u koga ili u koji dio tijela gađaš jednom kada DMG brojke počmu skakati o rafala sa automatskih oružja, ali ok. Mislim da se da maknuti u postavkama.

Stealtk kao stealth u ostalim naslovima.
Hacking i cijeli taj dio još pokušavam razumjeti, ima dosta toga i meni osobno je malo nepregledno napravljeno pogotovo ako si usred borbe.

E sada na tehnički dio i da, bugovi gdje god se okrenem:

- U prvi puta kada upoznaš svog frenda i dođe policija, meni se samo pojavila spremna ispred mene, pop up police. Reko aj dobro.
- Išao sam kraticom do quest markera i spuštam se niz zgradu onim američkim stepenicama što uz uz visoke zgrade sa vanjskog zida, negdje zapne na stepenicama i umrem, reko aj dobro. Probam opet..ista stvar. Ajmo okolo.
- Napucavanje sa likovima iako jako dobro, često se desi da mi NPC-evi slajdaju okolo ili se stvore ispred mene dok pucam iz nekih hodnika ili prostorija.
- Vožnja po gradu da li sa autom ili motorom je čisti GTA ali FPS pada sa 80 na 30-40 (kako gdje)
- Kako navedeno prije, sakupljanje itema sa poda nekad ide nekad ne
- Nema support za 21:9 UW u meniju niti cut scene - pa mi radi toga fali dio teksta u mapi i slično.
- Svaki put kada se pogledam u ogledalo ili se gledam iz trećeg lica (kao kada prvi put ideš do svog ripperdoctora) sam gol osim majce i bez spolovila, dok kada gledam iz prvog lica sve uredu.
- nema mogućnosti "hajdanja" određenog dijela nosivog armora, tipa glave. Tako da trenutno izgledam kao Magnum P.I sa bikerskom kacigom.

Sve u svemu danas nakon posla se igra dalje
thunder11 je offline   Reply With Quote