View Single Post
Staro 10.12.2020., 23:55   #570
slavonac90
Premium
Moj komp

slavonac90's Avatar

Datum registracije: Sep 2008
Odigrao sam danas nekih 4 sata i prvi dojmovi su odlični, atmosfera je vrhunska, baš se pazilo na detalje, taj grad je čudo barem ovo malo što sam vidio, animacije likova su odlično napravljene, grafika super. Combat, tj. ono napucavanja što sam uspio odigrati je dobro napravljeno, jedino mi malo zasmeta što moraš cijeli šanžer u lika ispucat da rikne, ali ajde RPG je, ne pucačina pa to može proći,a i stealth je puno prihvatljivi način u ovoj igri čini mi se, al džabe kad volim pucat. Od bugova sam se za sada susreo samo s nekim grafičkim glitchevima, ništa posebno. Kao manu bih samo naveo pretrpanost informacijama u startu što se tiče tog cyber svijeta, priča se dosta brzo odvija, pojavljuje se dosta likova pa malo teže popratiti to sve, ali vjerujem da je s ciljem tako.Igru igram na konfi iz potpisa: ultra detalji, 4k uz naravno Dlss na balanced i tu dobijem fluidnih 60 fpsa, dok recimo kada je raytraycing u igri ta brojka znatno padne, uz RT mogu dobiti 60+ fps-a u 1440p i to naravno opet uz Dlss. Tako da sam za sada odlučio igrati bez RT, barem dok se malo ne optimizira igra jer spuštati rezoluciju zbog RT, no way. I da, kada smo kod Rt primjetio sam da se u refleksijama vidi sve osim odraz vlastitog lika, malo glupavo, pa eto još jedan razlog uz žderanje fpsa za ugasiti ga. Čini mi se igra sa ogomnim potencijalom i mislim da bi mogla opravdati sav hype onoliki, ali prerano je za išta konkretno reći na temelju prvih dojmova. Sve u svemu ja zadovoljan za sada.
slavonac90 je offline   Reply With Quote