Citiraj:
Autor Elven
A oprosti ali reci da AC treba biti 110... Moram te pitat dal ti vozis auto i jesi ga kad vozio po autocesti? Ako jesi i ako ga vozis 110 po vedrom danu i suhoj cesti mozes imati samo dva razloga
1. Usteda goriva - OK
2. Strah te prometa i autiju - nije OK jer se tog straha moras rjesiti inace ti sa svojim preplasenim reakcijama mozes biti opasnost na cesti.
|
Evo ja bih odgovorio: vozim u pravilu 110-130 po znakovima s tim da ignoriram one 90-100 znakove ako su uvjeti ok. Do 140 kada pretjecem serije kamione da skratim vrijeme u lijevoj traci.
Brzina mi dosta ovisi o prometu. Recimo prema Zagrebu rijetko idem brze od desne trake jer je cesto krkljanac, a lijeva je 20km/h brza pa nema smisla guziti se. Prema Zadru i Splitu redovito 130. Ipsilonom 120. Prema SB 120 (ovisi o kamionima, nekad spustim na 110 ako nema prometa u lijevoj traci pa da se ne saltam previse cesto. Ali ako je lijeva traka krcata onda ubrzam i matcham se s njima jer mi je tlaka ici lijevo-desno. Prema Osijeku 130 jer tamo nitko ne vozi.
Cujem muziku, mogu razgovarati, nemam osjecaj napetosti, a nisam puno brzi jer svakih sat-dva radim pauzu. Da vozim stintove kao kamiondzija, ganjao bi brzinu i ne bi radio tolike pauze, ali neda mi se to. Radije krenem sat vremena ranije nego da x sati budem napet za volanom jer trebam negdje stici u podne.
Ne znam tko jos vozi AC s ciljem ustede goriva, nema smisla.
Ne bojim se prometa, samo volim komfor. Nemam tako dobar auto da mi je komforno konstantno voziti 150
Slazem se s kolegom da brzine treba regulirati i ove sive zone malo bolje definirati.