Citiraj:
Autor Exomaniac
S obzirom kako se kod nas vozi po autocestama bi trebalo spusiti na 110 maks, bez ikakvih muljaža s tolerancijama i to žestoko kontrolirati. A tek vožnju po naseljenim mjestima... Kod mene ograničenje 40, idu djeca po pločniku, igraju se, škola nije daleko, a budale se voze i preko 60, 70. Preko ležećeg se komotno prolazi 30-35. Sve je to za odma oduzimanje vozačke pri prvom prekršaju, a ne nakon 9 ili koliko bodova. Pa se ti razmišljaj hoće li cajger prijeći crticu od 40 i jesi li u toleranciji ili nisi.
Ako je ograničenje 130 onda se voziš do 130, ako je 40 onda se vozi do 40 i gotovo. Te muljaže i sivu zonu s tolerancijama ne podnosim. Prometna kultura i poštivanje zakona kod nas je nula, ako ne i manje od toga. Ako moraš žuriti i voziti preko ograničenja, jbg, ti si kriv, da si krenuo na vrijeme ne bi morao. Ako se hoćeš utrkivat postoje autodromi za to i piste, a ne ceste.
|
Za prvu polovicu se apsolutno ne slazem, za drugu apsolutno slazem.
Osobno se na autoputu vozim preko ogranicenja, a u blizini skola i vrtica 30-35.
Uvijek propustam pjesake.
To sto se brzo vozim u kontroliranim uvjetima, ne znaci da sam kreten koji ne razumije da kad imas aute parkirane bocno da ti moze netko izletiti. Oduvijek pamtim iz auto skole sliku lopte na cesti i pitanje sta radis... Kocis jer nakon lopte dolazi dijete koje trci za njom.
Ja sam za uvodjenje zona. 50kmh na autoputu preko ogranicenja je manji prekrsaj nego 20kmh u blizini skole.
A oprosti ali reci da AC treba biti 110... Moram te pitat dal ti vozis auto i jesi ga kad vozio po autocesti? Ako jesi i ako ga vozis 110 po vedrom danu i suhoj cesti mozes imati samo dva razloga
1. Usteda goriva - OK
2. Strah te prometa i autiju - nije OK jer se tog straha moras rjesiti inace ti sa svojim preplasenim reakcijama mozes biti opasnost na cesti.
Sent from my Mi 9T using Tapatalk