Citiraj:
Autor Renesis
Nije uopce pitanje koliko netko ima doma.
Gosti (generalno, ne samo nasi) cijene internet u top 3 usluga koje su im bitne kada iznajme nesto.
Ako znas da doma nemas dobar internet i to napises na profilu, izgubit ces dio gostiju, ali oni koji dodu nece uzeti to toliko negativno.
Ako nemas dobar internet, a to nisi naveo, jako su velike sanse da ce ti gosti to i zamjeriti.
25mbit (stabilno) u danasnje vrijeme nije puno, neovisno sto netko ima (ili nema). Svi koji iznajmljuju apartmane moraju racunati sa 4-6 osoba u paraleli. Pa makar i po youtubeu isli, pojest ce to za cas.
@highdook - ako imas nekoga na peljescu unutar zracne linije i sa stabilnim internetom, moguce je dignuti WiFi Link.
Ili bovu u uvali sa WiFi repeaterom ^^
|
Nijedna od opcija nije moguća, nažalost. Bova je fora, ali je nerealno skupa investicija, tada bi mi se više isplatio satelitski internet.
Došao sam do nekih saznanja da mogu pokušati sa mimo antenama sa krova kuće i da ih probam usmjeriti prema odašiljaču. Malo me brine cijena istih, i šta ako ne bude radilo... Imate li neki link gdje mogu naručiti takvu antenu za 4G mimo u Hrvatskoj po povoljnoj cijeni?