Citiraj:
Autor Cilim
Prema tvom boldanom tekstu onda ocito jos nista od poboljsavanja - zamjeni opreme u staroj Amis optickoj centrali u nasem kvartu, o kojoj si svojevremeno pisao kao da bi to A1 trebao obaviti do kraja 2020.god. i time poboljsati uslugu i povecati brzine na starom optickom razvodu od Amisa u nasem kvartu. 
|
Jesi ih kontaktirao mailom da ti daju 1gbps brzinu?
Ja sam ih prvo zvao par puta, čak sam i u poslovnici pitao i rekli da ne može. Samo kabelski paketi (kao što piše na sajtu u provjeri dostupnosti za mene).
Onda sam složio mail da sam stari Amis user i da mi je opticka nit provedena skroz do dnevne sobe

i da želim povećati brzinu na 1gbps.
Imao sam onaj stari paket 100/100 FTTH.
Čekao sam odgovor skoro 2 tjedna i nazvala me ženska i rekla da su morali odraditi nekakve interne zahtjeve i da je to odobreno sada za mene i da mogu uzeti 1gbps optiku.
Otišao opet u poslovnicu i rekao da želim 1gbps pa sam i njoj tamo morao objasniti da mi je odobrena brzina. Jer je ona valjda i dalje vidjela u sustavu da mogu imati samo kabelski net.
Došao tehničar, malo mi produžio nit i zamjenio konektor dao novi ruter i eto sve šljaka odlicno. 950/500.