View Single Post
Staro 10.12.2020., 14:04   #1282
axw
Registered User

Datum registracije: Aug 2010
Citiraj:
Autor guerra Pregled postova

g533 imaju 7.1 surround ako te to zanima, meni osobno je bilo vazno da slusalice pruzaju dobar pozicijski audio zbog igranja shootera i na tom podrucju su stvarno dobre.
Ma evo ne znam ni sam, utječe li to na slušanje glazbe ili općenito da li je bolji zvuk sa 7.1? Cloud ima samo stereo 2.0 i kažu da je zvuk dobar...

Citiraj:
Autor prileee Pregled postova
Ja iman cloud flight i mogu ih preporucit. Closed headset pa je izolacija odlicna i unutra i vanka ali naravno da se zbog toga malo griju. Nista previse, kao i svaki zatvoreni headset. Zvuk dobar za gaming headset, mikrofon isto.
Ja sam ih uzea jer su imale najvece trajanje baterije kad san usporediva sa steelseries arctis wireless modelom, ne znam tocno kojim.
Da, čine se dobre i po recenzijama.

Citiraj:
Autor Mommistake Pregled postova
G533 izbjegavaj. Imam ih, rang ispod ovih navedenih.

Udobne jesu, ali škripaju, jeftina plastika, platneni jastučići itd.

Moje preporuke:
1. Steelseries Arctis 7 (nešto sitno više od 1000kn, ali su po meni najbolje wireless slušalice u 2020. godini).
2. Logitech G PRO X
3. HyperX Cloud Flight Wireless

Ja se baš iz tog razloga namjeravam riješiti svojih G533 u skoro vrijeme i vidjeti što se nudi.

Kupio sam HyperX Cloud II neki dan, puuuuno udobnije od Logitech, bolja izolacija zvuka itd.
Ali imaju žicu, mislio sam da mi neće smetati, ali mi smeta.
Super, hvala, pronjuškat ću.
Logitech G PRO X - ove nisu wifi? ma smetaju mi kabeli strašno i ovako sam kao u paukovoj mreži, da ne govorim iznenadno ustajanje i sl. radi djece.
axw je offline   Reply With Quote