Trebao bih preporuku za mobitel koji bih kupio svojoj dragoj u rangu od cca 2000kn. Vidim da ekupi ima akciju 10% + 10%, pa su mi za oko zapeli donji modeli. Neki od vas spominju i poco, ali njega nemaju u ponudi, no nije problem nadodati i za njega ako ga preporučite. Znači mobiteli su:
Xiaomi Redmi Note 9 Pro 6GB/128GB
Realme X50 6GB/128GB 5G
Realme 7 Pro 8GB/128GB
Uvjet je da ima dobru kameru jer voli slikati, i dobru bateriju ili fast charging adapter koji dolazi s mobitelom jer visi na njemu cijeli dan

, ali naravno da ni performanse ili amodel ekran nisu nepoželjni, no svjestan sam da ne mogu dobiti sve za istu cijenu. Čitao sam da Realme X50 ima bolesno dobar fast charging i ok kameru, ali je i dosta skuplji od redmi note 9 pro, no opet se uz njega dobiju i Realme Buds Air NEO, pa ajmo reći da to donekle kompenzira razliku u cijeni. Ovaj realme 7 pro ima manju kameru sprijeda pa ne smeta toliko na ekranu i 8 GB RAM-a.
Uglavnom, nisam nešto upoznat s današnjim mobitelima, pa vas molim za preporuku što bi bilo dobro uzeti u tom cjenovnom rangu (ne mora nužno biti ekupi niti jedan od navedenih modela, samo ne bih motorolu, huawei isl....)