09.12.2020., 13:51
|
|
Premijum
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
Autor Elven
Nemam problema s kangarooing-om, meni se čini da je to zato jer jašem kuplung dok krećem i polako ga otpuštam. Kod naglog otpuštanja malo poskoči.
Jednom ili dvaput u godinu dana mi je poskočio i pri "normalnom" kretanju, ali niti se ugasio, niti je ikome smetao, samo je bilo malo neugodno, ali inače je super.
Potrošnja mi je sad oko 8.5, ali se vozim samo po gradu, iznimno kratke relacije, većinom hladan, a kad se zagrije ga ne šaltam kako on traži... evo danas sam bio u 2. brzini, i tražio me da ga prebacim u 4.
Kad sam pazio na potrošnju (ali ne jako) i vozio duže relacije bilo je oko 7.5
Na autoputu rijetko idem ispod 140, često i "nešto" više, potrošnja mi je oko 9l tad na autoputu ako se dobro sjećam, nisam neko vrijeme bio na autoputu.
|
To poskakivanje povezuju sa presiromašnom smjesom, potrebnom za postizanje normi. Navodno je problem rijesen updateom softa, no vidim da zadnje Octavie i dalje imaju problem prisutan, vjerojatno u manjoj mjeri no i dalje je tu.
To je sasvim solidno za benzinca od 150ks te mase. Znaci otprilike litra razlike u gradu i nesto vise od toga na autocesti, ako usporedujemo sa 2.0 dizelom.
|