View Single Post
Staro 09.12.2020., 09:45   #11308
Juice
Fresh Juice

Juice's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
Autor yoke Pregled postova
Evo našao jedan cijenik za postojeće A1 i Bnet korisnike
Uvjeti korištenja Posebne ponude za postojeće privatne i male poslovne korisnike A1 fiksnih paketa, B.net paketa i Homebox/Officebox usluga
A1 cjenik

gdje stoji ;
Postojeći korisnici A1 fiksnih Duo TV + Internet paketa i B.net 2D TV + Internet paketa za ugovaranje kombinacije
Super/Turbo Internet + Obiteljski/Sportski/Filmski TV paket mogu ostvariti popuste na mjesečnu naknadu do najviše 70
kn.
 Postojeći korisnici A1 fiksnih i B.net paketa koji proširuju svoj paket na kombinaciju usluga Super/Turbo Internet +
Obiteljski/Sportski/Filmski TV paket mogu ostvariti popuste na mjesečnu naknadu do najviše 120 kn.

s obzirom da sam ja na staroj Bnet opciji, nemam ni prošireni paket, ja bi tom logokom mogao dobiti 70kn popusta (jer imam 2D paket - TV + internet)

e sad, pomoću kojih trikova da to izboksam?
da isprintam stranicu i idem u A1 centar, zovem telefonom na 0800091091 ?

još važnije, kako uopće skužiti što je njima osnovna cijena 2D paketa (internet + TV), dali je to 269kn ?
jer ako bi izboksao 70kn popusta to bi bilo 199kn mjesečno ?

kod tcoma je jednostavno, isprintaš stranicu odeš u centar, ili na chet i dobiješ popust.
Kod ovih genijalaca, A1, nisam uspio ni potpisati novi ugovor jer su i to uspjeli zeknuti...
No, pa to je klasično kaj nude. 199 kn/mj za produljenje na 3D paketu (tj, kak se po novom već zovi ovaj di su net, tel i tv).
Imaš na Bnet stranici desno onaj popup jel želiš agenta. Javi se unutra, upiši broj i nazvat će te povratno. Ja tak sam tak napravio ovu subotu da vidim kaj nude i ponudio mi 199 ko iz puške, a paket na tv biram koji hoću.
Rekoh bum mu se javio povratno da razmislim, al sad kad vidim nema niš konkretno za tu cijenu ni kod ostalih.

Di su oni dani kad smo 3D paket plaćali 134 kn

Citiraj:
Autor Burko Pregled postova
Jednostavno.
Mene je nazvala Jadranka. Od kuće. Rekao bi 45+ godina. Sexipila ko moj Accent.

Ali ko i Accent, dovezla me do cilja s osmijehom na licu
Od A do B bez greške uz malu potrošnju
Juice je offline   Reply With Quote