Evo našao jedan cijenik za postojeće A1 i Bnet korisnike
Uvjeti korištenja Posebne ponude za postojeće privatne i male poslovne korisnike A1 fiksnih paketa, B.net paketa i Homebox/Officebox usluga
A1 cjenik
gdje stoji ;
Postojeći korisnici A1 fiksnih Duo TV + Internet paketa i B.net 2D TV + Internet paketa za ugovaranje kombinacije
Super/Turbo Internet + Obiteljski/Sportski/Filmski TV paket mogu ostvariti popuste na mjesečnu naknadu do najviše 70
kn.
Postojeći korisnici A1 fiksnih i B.net paketa koji proširuju svoj paket na kombinaciju usluga Super/Turbo Internet +
Obiteljski/Sportski/Filmski TV paket mogu ostvariti popuste na mjesečnu naknadu do najviše 120 kn.
s obzirom da sam ja na staroj Bnet opciji, nemam ni prošireni paket, ja bi tom logokom mogao dobiti 70kn popusta (jer imam 2D paket - TV + internet)
e sad, pomoću kojih trikova da to izboksam?
da isprintam stranicu i idem u A1 centar, zovem telefonom na 0800091091 ?
još važnije, kako uopće skužiti što je njima osnovna cijena 2D paketa (internet + TV), dali je to 269kn ?
jer ako bi izboksao 70kn popusta to bi bilo 199kn mjesečno ?
kod tcoma je jednostavno, isprintaš stranicu odeš u centar, ili na chet i dobiješ popust.
Kod ovih genijalaca, A1, nisam uspio ni potpisati novi ugovor jer su i to uspjeli zeknuti...