View Single Post
Staro 07.12.2020., 17:50   #765
Blagus
Premium

Datum registracije: Jun 2012
Citiraj:
Autor Redline Pregled postova
Da napišem osvrt na Tomato. Prošli ponedjeljak predao zahtjev za prelazak sa Tele2 na Tomato, odabrao četvrtak kao dan prelaska. No u četvrtak oni meni ukinuli signal na telcu, a tomato kartice nigdje, zovem službu navečer oni mene tove da će poštar donjet danas. Naravno da nije, nije kartice bilo niti drugi dan u petak, pa zovem drugi put, onda mi kažu da idem u A1 po SIM card.
Tamo me gledaju čudno jer vele da nemam još aktivirani broj, da mi nemaju šta dat... vide samo zahtjev za prelazak broja. Al' nato mi da neaktivirani SIM pa da zovem službu, očitam im broj SIMa pa da ju oni aktiviraju. No kad smo se čuli u petak navečer, oni to nisu mogli aktivirati jer imaju "grešku" u sistemu i još mi vele da za vikend vjerojatno ništa. Danas ponedjeljak, tjedan dana od predaje zahtjeva, oni se ne javljaju, mora ih se opet zvati, a ja već 5 dana nemam signala na svom broju.
Čisto da se zna, 'ko razmišlja o gnjilom paradajzu.
Za kašnjenje u prijenosu broja imaš pravo na naknadu od 10 kuna po satu kašnjenja, do maksimalno 15 dana. Iscijedi iz njih taj novac i gledaj na to kao da ti poklanjaju XY mjeseci pretplate/bonova
Blagus je offline   Reply With Quote