View Single Post
Staro 26.01.2006., 10:31   #2
Bubba
E Pluribus UNIX
Moj komp

Bubba's Avatar

Datum registracije: Oct 2002
Osim sto glumis "good guy svi-smo-ne znam-protiv-koga", what's your point, osim da budes zealot i bespotrebno bacas ljudima krafne u oci (uzevsi u obzir da je ovo ipak PC "ekspert" forum...)?

Prvi Cinema monitori su imali bad pixele i lose lampe. Prvi G3/G4 su gubili veze s VGA kablom. Prvi G5 sustavi su imali uzasne maticne ploce i probleme s LANom i slicnime. Prvi dual G4 (867) i G5 sustavi su se rusili iz raznih razloga. Prvi G(neznam koji sad) su se grijali ko svinje i masovno rikavali, dok se netko ipak nije dosjetio da se na njih okaci ventilator. Bla bla, kenj kenj, vjerojatno bi se netko tko jasi po Appleu all day long sjetio jos toga, pogotovo uzevsi u obzir njihovu cijelu ergelu proizvoda (nisu li oni prijenosni sviraci imali kucista i ekrane koji su pucali cim bi ih se ruzno pogledalo?).

Taj Pentijumcek unutra je nedvojbeno bolji procesor od prastarog G4 u PowerBookovima. Cijela kombinacija s ovako rapidnim prelaskom, unatoc inherentnoj Darwinovoj x86 podrsci, je prosla iznenadjujuce dobro. Ne znam zasto radis famu od tog cijelog prelaska od kako je poceo. Svaki tehnicar je svijestan da _svaki_ digitalni elektricni sklop ima dokument koji se zove "errata", kojeg svaki proizvodjac uredno dostavlja sa svojom dokumentacijom i uopce nije tajna. Tebi je to novi pojam (u sto cisto sumnjam) ili je orgonska energija koju opstaje u vasioni u svim osama, kao sto su to lepo objasnili "Na ivici nauke", kriva za sve?

Eh, moram te uhvatiti kad dodjes na ICQ, nasao sam jedan super gramofon ali me zanima strucno misljenje...

Programer
Rok od dva mjeseca u stvari znači četiri, ali nikako ispod šest.
Bubba je offline   Reply With Quote