View Single Post
Staro 06.12.2020., 12:54   #14168
The Exiled
McG
Moj komp

The Exiled's Avatar

Datum registracije: Feb 2014
Citiraj:
Autor dada-as Pregled postova
Ima masa serija koje su dobre i imaju masu sezona. Dok s druge strane, prekidao sam serije 3 epizode do kraja jer jednostavno mi je bila muka to gledati... tak da bi ja rekao da sve ovisi o kvaliteti...
Da, ima dobrih i kvalitetnih serija koje su trajale godinama bez ikakvih problema, ali ove nove koje su rađene unatrag nekoliko godina, tj. otkad su svi skužili da Netflix ima odličan poslovni model, pa odlučili brže-bolje iskopirati formulu - jednostavno čak i svojom kvalitetom nemaju zagarantiranu budućnost, baš radi toga kaj sam spomenul u prijašnjem postu - streaming servisi i klasične TV kuće koje se kriju iza njih, ne žele ponovno godinama imati isti slučaj da se vrte dvije-tri ultra popularne serije, dok im glavni glumci traže milijun ili dva po epizodi. Primjera radi, Daredevil, The Punisher i Chilling Adventures of Sabrina su sve redom otkazane ili nasilno privedene kraju, mada su nahvaljene od kritike i publike, ali na kraju ništa od toga nije previše značilo, uključujući i peticije za njihov povratak na male ekrane. Jednostavno, danas su neka druga vremena u kojima streaming servisi preko noći režu sve što im iz ovog ili onog razloga više ne odgovara, dok se istovremeno pune katalozi uvijek novim serijama, za koje većina ne bude ni trailer pogledala.
The Exiled je online   Reply With Quote