Ako uzme Shield Pro, nema razloga za streamanje sa PC/laptopa. I "obični" Shield (Tube) će proći ali je ograničen na SD kartice kao storage i nema podršku za Plex Server (samo klijent).
@xlr je opisao kako je napravio u postu #198:
Citiraj:
Autor xlr
upiknuo sam mu 256GB Samsung Fit 3.1 USB stick i formatirao kao external storage - da ga po potrebi mogu izvaditi. Na sticku je sva multimedia (Plex server, IPTV snimalica, torrenti...).Na Shield se spajam isključivo preko lokalne mreže (stick ne mogu micati jer je Plex server na njemu, ali po potrebi se server može ugasiti i stick izvaditi) i brzine transfera preko žice su oko 100MB/s kod zapisivanja na stick. Nativna podrška za SMB (odnedavno v3) je ful jednostavna. Shieldu sam dao fiksni IP, na desktopu jedan shortcut, na mobu u Root explorer manageru također, uvijek imam pristup boxu i sve je ful jednostavno
|
Citiraj:
Autor xlr
BiglyBT za torrente, instaliran mi je i na mobu pa se povežem na Shield i upravljam torrentima dok Shield vrti nešto drugo na ekranu itd... Namjestio sam jedan folder u koji preko SMB-a (s kompa ili moba) ubacim torrent fajlove i sve krene automatski. Mogu potpuno zaobići PC koji mi je nekad vrtio Plex server i torrente, a sad ga palim samo za igre.
|