View Single Post
Staro 05.12.2020., 17:21   #830
c-shadow
Premium
Moj komp

c-shadow's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Kad sam kupovao stan činila mi se fora to što je imao posebnu prostoriju za perilicu i bojler. Korisno je što se ne vlaži sve kao kad je u kupaonici npr. Ali je muka kad treba nešto raditi tamo, npr. očistiti bojler od kamenca, onda oba uređaja trebaju van.

Naljepnica se zapekla već gore, to je stara sušilica
Olakotna okolnost što je "obična" sušilica, nije s toplinskom pumpom pa je možda malo lakša - nema kompresora i ostale skalamerije.
Razmatrao sam ja i tu gumu iz Peveca/Bauhausa, ali jednostavno nemoguće mi je ugurati preko toga sušilicu u uski prostor.

Evo iz arhive, možda kome zatreba, modeli za spajanje perilica-sušilica koje sam proučavao

Ovo je od Samsunga rješenje za povezivanje kad su oba njihova uređaja:
https://www.sancta-domenica.hr/bijel...ung-sk-dh.html

Za to spojiti treba imati mjesta otraga, namjestiti sve i zašarafiti.

Ima i samsung modele s ladicom:
https://www.sancta-domenica.hr/bijel...ng-skk-dd.html

Ovo je od Gorenja, oni imaju samo vakuum nogice:

Ovo je od Boscha najjednostavniji model kakav ja imam:

Svi ovi elementi kupuju se točno za komaptibilne modele perilica/sušilica istog proizvođača. Osim možda gorenje, ali te gume idu samo na nogice od gorenje sušilica.
Svojedobno sam se namučio da ovaj zadnji uopće nađem, jednom mi je došao krivi element, a drugi je naručivan preko nekog uvoznika iz Splita (Andabaka čini mi se da se zovu).
Mora se zašarafiti u gornju plohu perilice, u kompletu dolaze druge nogice za sušilicu i nakon toga se sušilica samo stavi na početak plastike, pogura do kraja i klikne. Naprijed dolazi ova ukrasna lasna i to onda ne mrda nikamo.
Zvao sam 3 ovlaštena Samsung servisa i niti jedan mi nije znao reći da li mi vrijedi jamstvo ako ušarafim tu plastiku na gornju stranu
Evo jedne fotke u tijeku isprobavanja i montaže, još je gore sve puno prašine i piljevine
c-shadow je offline   Reply With Quote