View Single Post
Staro 05.12.2020., 15:49   #121
JuiceBox
Xulos :)
Moj komp

JuiceBox's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
Autor OuttaControl Pregled postova
Ma istina je da je roccat lošiji i da koristi losiju seriju switcheva(inace ekipa je stala u obranu TTC switcheva iz nekog razloga, kazu da je roccat uzeo najjeftinije da oni imaju super switcheve) , ali surfanjem po redditu nadjes puno problema i sa puno ozbiljnijim brandovima kao DAS, Ducky, Glorious itd. a isto tako mi prika ima hangar18 mehaniku stariju od rokata koja jos radi. Mozda ovisi i okolini u mene su 18 mjeseci bili građevinski radovi, koji stvaraju fine partice prasinu građevinskih kemija, mozda joj je i to zasmetalo i korodiralo switcheve, mozda su se samo iskrivili... Ko ce znat

Ti si realno drugi par postola, volis mehaniku, podmazujes switcheve, vjerojatno čistis jednom misecno itd.
Ja je svakih par mjeseci ispusem(zato volim frameless), pobrisem i to je to, nema pazi mazi to je radni stroj za mene
Ne cistim switcheve niti ih rastavljam nakon lubanja. Eventualno skinem keycapse da ih operem od mascobe, ispusem ju i vozi dalje. Za lubanje switcheva ti treba izmed 4 i 6 sati, nije bas da mi se to radi svakih 6 mj koliko cesto inace cistim.Nije bas da ih nesto pretjerano pazim, koriste se svakodnevno. Plus i ta ekipa na redditu sa problemima se mjeri u promilima, koliko ljudi ima mehaniku a nema nikavih problema ? Takvi ne pisu da im sve radi, ako me kuzis. Kao sto si rekao, uzmes hotswap GMMK, i nikakvih problema nemas, kad switch krepa, ubacis drugi i vozi, mos imat tipkusu 10 godina.