View Single Post
Staro 04.12.2020., 22:02   #17
gorkix
Registered User
Moj komp

Datum registracije: Nov 2008
Citiraj:
Autor Ziiky Pregled postova
Umjesto smb folder šeraj u mreži nfs protokolom. Brži je.
Dodaš taj folder u kodi, prikazes ga kao folder sa filmovima tj. dodjeliš mu filmski scraper i to je to.
Al zasto bi se zayebavao sa skidanjem sadrzaja na laptopu, prebacivanjem u folder pa otvaranjem u kodiju.

Citiraj:
Autor Ziiky Pregled postova
Dodaš taj folder u kodi, prikazes ga kao folder sa filmovima tj. dodjeliš mu filmski scraper i to je to.
.
Al zasto bi se zayebavao sa skidanjem sadrzaja na laptopu, prebacivanjem u folder pa otvaranjem u kodiju. Prouci malo elementum + burst kodi addon ili i
ne trebam za filmove s interneta

djeca nonstop nešto snimanju slikaju ...
meni treba nešto kao kad na jednom računalu imaš zajedničku mapu sa podmapama u kojima imaju videa i slike i spojiš se preko drugog računala (mreža) i onda "skoro" identično to vidiš i mapu i podmapu itd...samo da to radi na android uređajima (mob,box,tv)

već sam spomenuo da tako nešto se može ostvariti sa bs playerom i stvara minijaturne sličice datoteka (radi lakšeg raspoznavanja)...druge playere koje sam probao isto tako rade,ali ne stvore minijature (ako je preko mreže)...sistem bs player mi posve odgovara,ali mi zna biti nestabilan ,pa zato pitam jel to ostvarivo na neki drugi način

p.s FE File Explorer radi sve šta mi treba i čini mi se onako "na prvu" da to odrađuje stabilnije nego bsplayer i čita i druge formate (text,pdf ...)

Zadnje izmijenjeno od: gorkix. 04.12.2020. u 22:42.
gorkix je offline   Reply With Quote