Citiraj:
Autor Mljac
Ma dižem malo tlak ovim hype 44 
|
Kome točno? Ovdje nisam vidio da ima "hype 44" fanova. Ti jesi?
Ako misliš da su/smo mi "hype 44" ekipa jer smo te pitali što si toliko butthurtan zbog Hamiltona da samo njega pljuješ i spominješ. malo si tu fulao.
Citiraj:
Sve stoji, ali nikad u povijesti jedan bolid nije tako dugo vremensko razdoblje bio toliko dominantan.
|
I što ćemo sad? Nazvati ipak Šumahera najboljim ikad jer eto, on je do svojih 7 naslova došao u slabom bolidu?
Citiraj:
Čak ni Šumijev ili Vettelov.
|
To će vam sad bit forte kako umanjit sve rekorde kojima je Hamilton sahranio Šumahera?
Citiraj:
Šumi je bio pod stalnim pritiskom Mclarena i Renoa
|
2000 - najbolji bolid na gridu
2001 - dominantan bolid
2002 - super dominantan bolid
2003 - donekle OK, uz pomoć politike i FIA-e, najbolji bolid kad je najviše trebalo
2004 - super dominantan bolid
2005 - loš bolid
2006 - najbolji bolid skupa sa Renaultom kojem je u pol sezone izbačen Mass Damper (dakle opet politika)
Gdje je tu STALNI pritisak Renaulta i McLarena?
Citiraj:
Vettel Ferkana i Mclarena....
|
Ovdje ću se djelomično složiti. Vettel je imao pritisak od ALONSA (a ne od Ferrarija) 2010 i 2012, a McLaren je vozio toplo-hladno u te 2 sezone.
2011 i 2013 Vettel je imao dominantan bolid.
Dakle, opet ni blizu STALNOG pritiska.
Citiraj:
Da je sreće (a možda i mudrosti, ne znam) da upadne u Mercedes 2014. imao Fernando, Seb, Verstappen, ima ih još, osvojili bi barem 5 prvenstava.
|
Da je baba muško, zvala bi se Duško. Isto tako možemo reći "da su dali Rubensu da se utrkuje sa Šumaherom U ISTOM bolidu, nebi ni Šumaher imao 91 pobjedu i 7 naslova". Ali ne da im nisu dali da se utrkuje, nego su mu još i kriplali bolide. I to u sezonama 2002 i 2004 gdje su bili kao Mečka danas.
Dok su Rosbergu dali da se utrkuje sa Hamom, kao što daju i Bottasu. To što ovaj iskoristi svaki 5-6x, njegov problem. Rubens nije smio ni to.
Citiraj:
Na kraju krajeva Rosberg je oteo jedno prvenstvo, uz malo sreće mogao je još koje, bez obzira na svo natezanje momčadi u Hamovu korist.
|
I opet krivo. Rosberg je osvojio prvenstvo kako je osvojio. Hamilton je imao kvarova u sezoni 2016 više nego Rosberg. A što se natezanja tiče, opće poznata činjenica je da je tijekom 2016 sezone, Rosberg dobio Hamiltonovu garažu i njegov tim. Dakle, Rosberg je taj koji je nategnuo momčad u svoju korist, a ne Hamilton.
Tako da druže moj, povod tvog hejta prema Hamiltonu ne znam, niti me zanima, niti u to ulazim. Ali informacije kojima barataš oslikuju koliko površno to sve skupa pratiš, a pratiš dugo kako si rekao. Rekao bih da jako slabo pratiš, da više samo gledaš
Nemam više volje ispravljat krive drine oko F1, ali sad sam morao reagirati jer ovakav promašaj celog fudbala me ne može držati po strani.