radi i sa fritzboxa ili preko swicha zyxel GS1900-8HP port, na zyxel-u ne smije biti tagan,jučer probao 2 maxtv na jednom cat 6 kablu + tablet preko mrežnog kabla + laptop i sve upalio max tv na oba uređaja radi besprijekorno sve isto kao da sam direktno u router spajao,preko tableta je hbo go išao, laptop netflix i sve bez trzaja prekida,preko fritz1750e brzina preko lan bridgea identična je kao i preko routera na 200/100 trenutno iz nekih čudnih razloga je 200/220,po meni jedini nedostatak je da ako jedan uređaj koristi max resurse u tom trenutku je drugi out,recimo kod mjerenja brzine na speadtest netu, na max tv nema utjecaja,170 kn čak i u usporedbi sa powelineom je po meni malo a dobije se više,
jedino što treba napraviti je:
- promjeniti ip adresu switch - a
- pod vlan/802.10q upisat za maxtv 1500, odabrat port na koji će biti priključen
-i portovi koji trebaju ići na internet vlan id 100
instagram downloader shortcut
p.s po mom svačanju ovo bi trebalo raditi na bilo kojem routeru operatera,jer po defulu bi bar na dva porta bi trebao prolaziti i vlan id 1500 i vlan id 100,na starom speedportu je bar kod mene bilo svejedno u koji port upikneš reciver sviudje je radilo,ono što je problem recimo kod fritz1750e,a još gorje je kod drugih repitera je da prilikom pucanja veze neskuži da se treba spojiti na vlan id 1500,a po Lewis riječima a i po iskustvu ista stvar je i sa "glupim"swichevima.