A vi isto kao da ne znate da se za lovu sve radi. Boli njih ona stvar za ekologiju i utjecaj na okoliš i ljude dok se zarađuje. Zbog nafte su se radile i još će se radit pizdarije, ista stvar će biti i s litijem.
Pročitajte si malo što je bilo s olovnim gorivima i koliko dugo je trajala borba tadašnjeg studenta s naftnim kompanijama dok nije dokazao da olovo uzrokuje ludilo kod ljudi.
https://www.mentalfloss.com/article/...-then-saved-it
Citiraj:
Autor Exomaniac
Sa tim se možemo nosit. Ali sa rastom CO2 i temperatura, pa posljedičnim otapanjem leda, permafrosta i glečera gotovo nemoguće jer smanjenjem zaleđenih površina se povećava količina energije koja ostane na zemlji, pa to uzrokuje još topljenja i dođeš do ciklusa koji je nemoguce zaustaviti i usporiti. Mi smo živina na vrhu prehrambenog lanca u kojem smo evoluirali, pitanje je gdje spadamo sad kad se taj lanac svakodnevno urušava.
Trenutno imamo jako puno sreće zadnje dvije godine jer je trenutni solarni ciklus tek počeo (a i očekuje se da će biti slabiji u svom vrhuncu od prošlog) pa su i količine energije koje stižu na zemlju manje tako da se ne događa ništa ekstremno, no kad se taj ciklus približi vrhuncu će se tek vidjeti prave posljedice.
A da ne spominjem da je to sve, ako ne i puno više, rizik koji imamo s proizvodnjom nafte i njezinim rafiniranjem.
To nije ništa drugo nego jedan članak plaćen od naftne industrije da konkurenta koji ih zamjenjuje pokuša očajnički prikazati u istom svjetlu kao i sebe.
|
Da, ja dozvoljavam to da je moguće da je to plaćen članak od naftne industrije ali ti ne prihvaćaš uopće mogućnost da elektro auti nisu ni najmanje eko.
Da te pitam, od čega se struja dobiva? Jel od čistih izvora energije? Moš mislit.
Citiraj:
Autor Exomaniac
smanjenjem zaleđenih površina se povećava količina energije koja ostane na zemlji
|
Daj mi objasni kako se energija može smanjiti i povećati