Citiraj:
Autor Manuel Calavera
Nema u našim vukojebinama. Isto kao što nije bilo amperea
Ne znam, Tom s youtubea kaže da je par njegovih frendova (SAD) uspjelo kupititi RDNA2 gpu, naravno bilo je jebeno i brzo je nestalo, ali više ih je nabavilo nego Ampere po SAD-u.
Gdje to? Kog znaš da je u hrvatskoj ampere kupio prvi dan? Na forumu tek nedavno ekipa nabavila i to uglavnom iz njemačke koliko sam shvatio.
Pazite ampere je tek sada nedavno počeo dolaziti na kapaljku, ne zaboravite da su kao izašle prije skoro 3 mjeseca. Prema pričama (a to ćemo vidjeti još) bi kao AMD trebao prije napraviti stock, što ovi nisu do sada napravili i priznali da neće još nekoliko mjeseci.
Vidjet ćemo
|
RDNA2 ja praktični nepostojeći u europi, ni drugdje nije puno bolje. AIB kartice ne postoje, mada su predstavljene prije dva tjedna. Tom sraćka kao i uvijek, rekao je da će biti RDNA2 kartica na tone, ali nema nigdje ništa.
Amper si imao u hrvatskoj prvi dan i svako malo dolaze nove količine (3080 slabo, 3070 malo se popravilo stanje).
Cijene su kakve jesu ali ih ima za kupiti. Najveći je problem što neki dućani prodaju samo sa gotovim konfiguracijama, ali je činjenica da kartica ima od prvog dana.