Tema: Automobili
View Single Post
Staro 03.12.2020., 14:46   #52865
Vuco
Moderator
Moj komp

Vuco's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
Citiraj:
Autor Exomaniac Pregled postova
Do prije znam da je Opel nudio, ali kad sam bio u autosalonu drugim poslom mi je trgovac rekao da se na nove modele uopće više ne smije niti može ugrađivati plin.

Mislim da sam vidio da u Štarkelju imaju novi Clio 100ks s ugrađenim plinom kao opciju. Mislim oko 120tkn dođe ako se na varam.
Onda radije uzmem Daciu Dustera Prestige za te novce.
Citiraj:
Autor strgani Pregled postova
Mom djedu su prije cca 3 godine uz daciu sandero nudili da mu za 4000kn više ugrade plin (ne volim pricat ruzno o ljudima, pogotovo o rodbini, ALI.), djed odbio. A onda su mu rezervnu gumu naplatili 200kn kao dodatnu opremu.
Jer se da na.ebat.

Istina, auto jedva vuče i na benzin, ali za to za šta njemu treba, dovoljno.
Jedino ima smisla to što ne mora plaćat 500tinjak kn više cestarinu kod registracije, a radi fakat malo kilometara godisnje, pa pitanje dal bu mu se, i kad, isplatilo.
A gle, isplati se. Meni se nakon 16 000km isplatilo što sam napravio u godinu i pol. Iako sam naknadno ugradio. I tada sam to gledao kao ulaganje, ne trošak. Imao sam lovu i odlučio uložiti u instalaciju. Danas to Dacia nudi 1/1 cijenu kao benzinci.
Samo još ne znam što da mislim o 1.0 Turbo vs 1.6 atmo kod Renaulta. 100 vs 113ks, po zeperfs-u Turbak u Dusteru gubi opako (vjerojatno radi drugačijih proračuna getribe), a ja si sve mislim kad zveknem klimu da će turbo biti ugodnije voziti...
https://zeperfs.com/en/match4511-8533-8078.htm
Citiraj:
Autor Tumor Pregled postova
Astra Turbo sa 140KS je J model i on nije imao direktno ubrizgavanje u cilindre.
Nova Astra K Turbo ima GDI motor i mislim da zbog toga ne ide plin.
Eh da, znači samo stariji motori/auti.