Citiraj:
Autor coconut
Moja poznanica i stanari njene zgrade (Lovran) su platili tih 750kn prije par mjeseci. Za sada, od priključka ni P. Vidim da po mom mjestu i okolici žestoko vuku te kablove, ali nigdje nema neke dodatne informacije o mogućnosti priključenja, sklopljenih ugovorima sa renomiranim ISP-ovima,...
|
Koliko mi je poznato, nema takvih ugovora za sada pa se nema sta ni pisati
Meni je dosao predracun na njihovom portalu/sucelju prije nego su mi poceli provlacit po kuci... ali me nisu ni obavijestili da je stiglo. I uredno su mi napravili prikljucak u kuci... ja sam tek nakon toga isao vidjet na stranicu sto je s tom uplatom, vidio predracun i platio 750kn po tim podacima. Info telefon je bilo nemoguce dobit, obavijest da trebam platit nikad nije dosla... samo je nakon nekoliko dana na njihovom portalu pisalo da sam platio.
Bez obzira na to, nekoliko tjedana kasnije su mi dosli i i aktivirali liniju i stavili od opreme sto je trebalo.
Uglavnom, proslo je malo konfuzno, ali relativno brzo (buduci da sam relativno rano "uskocio na vlak", ipak je sve skupa trajalo cca 6 mjeseci). A placanje tih 750kn nisu bas forsirali, razvlacilo se kablove po stupovima po selu (i do stupa pred kucom) bez da su ista trazili...