Citiraj:
Autor domy_os
To sve uzmi s rezervom, pogotovo kod manje poznatih brandova. Često se dogodi da topivi izgori prije nego što automatski izbaci. Kad automatski osigurači ostare, onda se još više uspore, nekad i zaglave. Dobro ih je s vremena na vrijeme malo razraditi, pogotovo FID sklopku. Zbog visoke struje se kontakti znaju zapeći pa neće (na vrijeme) izbaciti ili se zaglavi.
|
Moj nema problema sa izbacivanjem

to sigurno, a ako se uspori jos mi je bolje, to su hepovi limitatori ne osigurači osigurači dobro rade svoj posao to sam probao. Negdje sam čitao da su limitatori u biti osigurači D karakteristike koji nisu prošli quality control

- uzet informaciju sa rezervom
Citiraj:
Autor tiki66
I sad ti je cijeli renovirani stan na dva voda? Nije ni čudo da ti izbacuje jer onda ne možeš rasporediti faze kako treba.
Vjerojatno bi ti sve u redu radilo čak da imaš monofaznu struju sa manje kW. Ovako imaš auto sa 150 konja a voziš ga u trećoj brzini
|
Nije na 3 je ima još drugih utičnica i na drugim fazama, mislim da mi je rasvjeta i wc na jednoj kuhinja na druge 2, al ne znam tocno, znat cu kad dodje Shelly.