View Single Post
Staro 03.12.2020., 10:05   #2522
OuttaControl
Premium
Moj komp

OuttaControl's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Citiraj:
Autor domy_os Pregled postova
To sve uzmi s rezervom, pogotovo kod manje poznatih brandova. Često se dogodi da topivi izgori prije nego što automatski izbaci. Kad automatski osigurači ostare, onda se još više uspore, nekad i zaglave. Dobro ih je s vremena na vrijeme malo razraditi, pogotovo FID sklopku. Zbog visoke struje se kontakti znaju zapeći pa neće (na vrijeme) izbaciti ili se zaglavi.
Moj nema problema sa izbacivanjem to sigurno, a ako se uspori jos mi je bolje, to su hepovi limitatori ne osigurači osigurači dobro rade svoj posao to sam probao. Negdje sam čitao da su limitatori u biti osigurači D karakteristike koji nisu prošli quality control - uzet informaciju sa rezervom

Citiraj:
Autor tiki66 Pregled postova
I sad ti je cijeli renovirani stan na dva voda? Nije ni čudo da ti izbacuje jer onda ne možeš rasporediti faze kako treba.

Vjerojatno bi ti sve u redu radilo čak da imaš monofaznu struju sa manje kW. Ovako imaš auto sa 150 konja a voziš ga u trećoj brzini
Nije na 3 je ima još drugih utičnica i na drugim fazama, mislim da mi je rasvjeta i wc na jednoj kuhinja na druge 2, al ne znam tocno, znat cu kad dodje Shelly.
OuttaControl je offline   Reply With Quote