View Single Post
Staro 02.12.2020., 22:20   #1
window09
Registered User

Datum registracije: Nov 2016
Molim za savjet - Tele2 je ukrao promet

Poštovani
Imam onih 200gb na tele2 pokucnom
Koristim mobitel za povezivanje s desktop računalom putem usb dijeljenja veze

Jučer sam se spojio s mobitelom s usb-c kablom na monitor i otvorio usb sharing i hotspot. Brzina je bila 4g LTE oko 200 mbps i skinuo sam igru na Steamu od 70 gb. Cijelo vrijeme je pisalo na desktop računalu sam

1. Connected to home internet 2 - To je putem kabla moj mobitel i tcom 4g LTE

2. Connected to home internet - To je tele2 spojen žicom od rutera

Znači cijelo vrijeme piše connected internet 1 i 2, ali na Speedtestu je 200mbps i na steamu je skidalo non-stop s 200mbps, nije pukla veza i nije se prebacivalo s mreže na mrežu jer bi to znao. Sjedio sam uz računalo tih sat VREMENA koliko je skidalo.

Danas odem na moj tele2 i pod potršnju vidim da imam 78gb što znači da su nekako dodali ovih 70gb sa steama na ovih ajmo reći 8gb koje sam kak ti potrošio na 2h gledanja youtube-a.

Kako je ovo moguće i što da radim? Poslao sam im email i rekao da to nije moguće i da provjere i obrišu mi promet.

Pa tele2 mi pokucni skida sa 20-30mbps, tako da nije ni mogao da ovo skine jer sam 70gb skinuo unutar 90min i zatim maknuo vezu s mobitelom i ugasio steam client, ništa se u pozadini nije skidalo.

Da je tele2 skidao ne bi mogao skinuti nešto od 70gb u sat vremena.

Dok sam skidao 2 puta sam prije i nakon skidanja samo zavrtio speedtest da vidim ping i lijepo je pisalo tcom server 4g LTE veza, ping 20, a ne kao inače Tele2 Ljubljana ping 11 itd.
window09 je offline   Reply With Quote