Ima i opcija zadržavanja svih pošiljki (mislim da je 15-20 kuna nije neka lova) ako se npr. ide na GO, ja to koristim svake godine iako se i tu znaju pogubiti. Do sada je bilo super ali ove godine je poštar bio na bolovanju u tom terminu, pa su 2 racuna lutala neko vrijeme po pošti jer nisu skužili da sam zatvorio zadržavanje taj dan kad jesam i jos 2-3 dana stavljali u "zadržavanje". Ali onda je zvala "teta" iz pošte pa se i to riješilo.
Definitivno sve ovisi o individualnom poštaru, jer ako je vjerovati jednom s kojim sam pricao koji ga je mijenjao za vrijeme bolovanja njegovu zonu su dobila ni manje ni više petorica i to se odmah vidjelo. Moj inače provede po pola dana u kvatrovskoj birtiji, nosi pošiljke samo ako je otkup u igri ili treba nešto platiti a za ostalo dobijem papirice (s tim sam se odavno pomirio). Ali kada su bila ova petorica paketi su poceli dolaziti ali isto ne svi haha. Ajmo reci da sam dobio jedno 70% paketa a 30% su bile obavijesti (pošiljke su bile slične veličine) tako da vjerujem da je isto bilo do toga koga je zapao paket.
Ista priča je po mom iskustvu i sa dostavnim službama, GLS i DPD kod mene voze uvjek ista 2 lika, koji svaki put nazovu ili ostave obavijesti i sa njima se sve uvjek dogovorim u 5 min i imam odlicna iskustva. Meanwhile HP Express i DHL su lutrija jer se dostavljači rotiraju i iskustva su bila od normalnih finih ljudi do raznoraznih gunđala i slicno.