View Single Post
Staro 25.01.2006., 22:45   #6
JC Denton
dr. sc. tech. dipl. ing.
Moj komp

JC Denton's Avatar

Datum registracije: Sep 2003
Ooo.. ja bi volio da to stigne, ako nista drugo zbog konkurencije..ali nekako sumnjam da ce to kod nas biti moguce nabaviti.

A eto, i ja sam jedan bivsi vlasnik S3 kartice... Savage4 32MB... Kao sto netko vec rece, stalno skidanje novih i modanih drivera, iako u biti origigi driveri nisu bili toliko losi jer mi je manje vise sve radilo... samo se znalo tu i tamo dogodit da nesto steka s jednom verzijom drivera, a s drugom leti A i bilo je nekako cool tweakat drivere i isprobavat verzije Najbolja fora od svega mi je bilo pokrenut UT u S3MetaL modu sa ostrijim teksturama komprimiranim sa S3TC.. onda je odjednom RivaTNT izgledal k'o sljuka sa onim svojim mutnim teksturama

Najbolje je u svemu tome sto je lik kojem sam je na kraju prodao stalno imao problema s njom... a meni je 2 godine radila k'o urica A isti proc, ista ploca i ista memorija (naravno, i to je kupio od mene )... ali njemu stalno neki problemi. No, kad sam mu rek'o neka mi vrati karticu i da cu mu vratit lovu, nije se javljao mjesec dana... valjda mu je prirasla srcu
JC Denton je offline   Reply With Quote