Citiraj:
Autor siloman
Kupovinu sam obavljao samo u Tower centru(rijetko) ili Šparu na Rujevici jer oni imaju punionicu! Jednostavno sam razmišljao da negdje moram napuniti auto..
Kad sam išao na fax, gdje i tako skoro nikad nije bilo parkinga, pustio bih auto u centru na punionici i išao pješke..
|
Doma bi ga moga punit monofazno to je cca 70 km po noći, a da ne spominjem da mi je struja vec u kolapsu sa opterećenjem i da sam na granici industrijska struje. Najbliži bankomat, bilo koje banke, mi je cca kilometar od firme, kamo li punionica, sta znaci da bi trebao ici na posao, parkirat jedno 2 kilometra od firme, i onda hodat po vrućini/buri tih par kilometara, naravno drugoj ekipi zauzet punjac na 8h ofc, i onda nakon posla. opet hodat par km do auta, iako imam parking ispred firme
Ili nakon posla trazit brzi punjac po splitu i nadat se da nije zauzet

A da ne spominjem one sta zive u stanovima a ne u vlastitim kućama pa ne mogu ni navečer punit bar nešto...
A sta kad se utrostruci broj EV?
Ugl prica sa EV bas ide kako i treba, polako se addopta, kako ide to ide i infrastruktura i s vrimenom ce to doc na svoje.. Mi cemo se morati naviknut na novo normano, tankanje od sat vrimena i slicno. Slow and steady sve ce nas docekat al onda ce vec bit bolje baterije i brze punjenje.
Isto tako moram priznat da ev ekipa počinje zvučati na herbalife sektase