Citiraj:
Originally posted by Pomo
Čemu čuđenje kad je recimo opće poznato da seagate u zadnje vrijeme na svoje diskove daje 5 godina garancije, ali ne i u 'Rvata, a ima takvih firmi kolko hoćeš.
|
Odavno se takvim stvarima ne cudim. Slao sam gomilu opreme vani na servis/zamjenu zbog storije o propadanju firmi koje kad sam htio ostvariti garanciju vise nisu postojale pa do "nejasnoca"
postojecih. Samo do sad jos nisam vidio tretiranje Optikanera ovog imena sa ovakvom mini garancijom.
Citiraj:
Originally posted by igorba @BrunoZG
@Visage Buffer od 8MB je jedan od razloga zašto sam se teško rastao od svog 40x TEAC CD snimača. Iako danas to nije tako bitno s obzirom na razne buffer underrun protection tehnologije, mislim da bi svi snimači trebali 8-16 MB buffer. A garancija...naša posla. U SAD-u ti recimo možeš potpuno normalno koristiti zamjenske tinte za pisače i garancija ti vrijedi i dalje, a kod nas ne. Stvar zakonskih odredbi. Zašto bi ti on dao 2 godine garancije ako ga zakon ne sili da poštuje tvorničku dužinu garancije!?
|
Da, zato i rekoh, mnogi misle da danas nije potrebno, ali ja sam za 8+ Buffer
Sjecam se jedne od prvih SCSI Yamaha sa (skoro sam ziher) nekom sirotinjom debelo ispod pola mege (256?)
Uglavnom dolazio je jedan mali papiric na kome je pisao nesto kao
"Please place your Yamaha recorder on ... firm and stable surface to avoid any movement while in recording mode ...otherwise, failed burning is most likely to arise as failure to obtain this"
Kao na ZX48 sa klimavim ulazom za jack om od trafo-a ... covjek bi malo po stolu jace drmnuo ... bum = reset