Po meni samo ako Bottara zezne može biti lošiji. Prevelika je razlika u bolidima da ovaj samo uskoči i bude u prva tri na kraju utrke a po meni i nije ništa bolji vozač od Bottasa, po meni je to klasa za drugog vozača u vrhunskom timu. Iako na ovoj smješnoj stazi sve je moguće, je kontam Reno prvi, kada raspuste krila uredno su najbrži bolid na stazi a ovdje navodno voze pun gas preko 90% kruga, kvalifikacijski krug se očekuje ispod 55sec.
Citiraj:
Autor xlr
Nisam siguran da bi se vozači NASCAR-a složili s tobom. Postoje gumeni "bumperi" za betonske ograde (SAFER), ništa novo. Ovoj u Bahrainu fali i beton i bumper i zaštitna mreža ako ćemo cjepidlačiti (vidjeli smo leteću gumu, nadam se).
|
Slažem se za Nascar, ali oni voze oval u potuno drugačijoj konfi vozila i nemogu pod takvim kutevima pogoditi zid da se zaustave u mjestu + imaju one air brakes koja ih rotiraju, oni imaju kaveze a ne monokok ma sve je neusporedivo, F1 je kao metak pri tim brzinama i ako pogodi špicem pod određenim kutem neće se tako lako odbit. Po meni te ograde trebaju biti manje usađene u zemlju tako da ih se lakše iščupa i da ih bolid povuče a ne da ih probije koliko su čvrste.