Citiraj:
Autor Bruno_Rv
Ako nađeš sub od logitecha z2300 ,bit ce i vise nego dovoljan
|
Pričamo i HIFI-ju, ne o zvučnicima za komp
Citiraj:
Autor donkimizer
Nije ti overkill za prostor nego samo za budget. Gledaš uglavnom 10-12" bas jedinice. Sve će one biti tu negdje po ponašanju u prostoru s obzirom na veličinu kutije, ja sam ti samo linkao najkvalitetnije što znam za cijenu.
Ako nemaš drugu metodu evaluacije osim slušanja onda traži da poslušaš bilo koji te veličine u svom prostoru i odaberi koji ti najbolje svira.
Vidio sam i nekakav Velodyne u njuški za cca 2000 kn, s tim isto nećeš fulat po pitanju kvalitete.
|
Pa da, budget je najvece ograničenje, i zato bi isao na SH jer tu moze dobiti bolji zvučnik za manje novaca. Jer realno, iole solidan sub u dućanu kosta 500€. A i to mi je trenutno mao previse.
A SH isto ima svojih zajeba, ako i nadjem neki sub koji bi eventualno pogledao/poslušao, onda se on nalazi u Vinkovcima, Kaštel Sućurcu/Pazinu, a ja sam u ZG, ofc.
Citiraj:
Autor Trbonja
Na pamet mi pada REL TZero koji se kod nas može kupiti u 3 trgovine (Intek u Koprivnici, Audionovum u Karlovcu i Rotary Audio u Zagrebu) i ima poseban način spajanja na pojačalo ili zvučnike što ga čini superiornijim od konkurencije. Velik je 25x25cm, ali ga trenutno nema na Njuškalu. 
|
S ovim sigurno nebi pogrijesio, ali je i to skoro 500€
Za sad najzanimljivije sto sam nasao na njuski je
Dali Concept sub, 12" driver, kompresija, poprilično velik (410x380x420), u Virovitici.Ali ajde, bar mi ovaj svijetli finish odgovara na ostatak stana