Tema: Hi-Fi
View Single Post
Staro 01.12.2020., 12:48   #10931
Trbonja
Banned
Moj komp

Datum registracije: Nov 2008
Citiraj:
Autor srale7 Pregled postova
Ovo sto si linkao je zasigurno odličan subwoofer, ali kao takav je overkill za moj prostor/sistem/budget.

Sistem se satoji od Dali Oberon on wall zvučnika i trenutno mu pomaze Monitor audio MRW-10 u dijelu spektra gdje su Dali ipak malo "pretanki" (ispod 80 hz) i sve je podeseno tako da se bas nikako ne ističe, vec je prirodno ukomponiran u kompletnu zvučnu sliku. I sub kao takav tu navise radi na max 10% i to kad je jače pojačano i kad se reproducira materijal koji ima nize oktave.
Tako da mi veliki i shodno tome skupi subovi jednostavno nemaju smisla/potrebe.

Inače ovaj Monitor Audio je od frenda i kod mene je vec skoro godinu dana, i poprilično sam zadovoljan, ali kroz mjesec dana bi mu ga trebao vratit, pa tako da gledam/trazim neki sub koji je novi kostao 3-4k kn i takvi su SH mogu naci 1.5-2.5kn

@smirnoff

moze link za taj novi ispod soma kuna? Gledam, ali ne vidim
Na pamet mi pada REL TZero koji se kod nas može kupiti u 3 trgovine (Intek u Koprivnici, Audionovum u Karlovcu i Rotary Audio u Zagrebu) i ima poseban način spajanja na pojačalo ili zvučnike što ga čini superiornijim od konkurencije. Velik je 25x25cm, ali ga trenutno nema na Njuškalu.
Trbonja je offline   Reply With Quote