View Single Post
Staro 01.12.2020., 08:35   #6893
Psycho
Master Of Disaster
Moj komp

Psycho's Avatar

Datum registracije: Nov 2002
Citiraj:
Autor blozer Pregled postova
Pozz traderi, odlucio se ja baciti na burzu kryptovaluta. Kupovo bi i prodavao. Moze neki savjet za pocetnika? Nesto na sto treba posebno paziti? Izbjehavam ove jutub gurue i strane forume , ovdje jedino ljudima vjerujem. Moze i u pm ako se nekome da. Hvala puno.
Citiraj:
Autor dada-as Pregled postova
haha, moj svajet ti je trust no0ne. A ako hoces nekako smisleno trejdat onda uzmi neku platformu i prati cijene, mozes koristiti i ove neke pomocne indicatore, ali moras znati da ti indicatori nisu vidoviti milan. Plus moras ih razumjeti, a najveci minus je sto ti indicatori uvijek kasne. Pa te zbog BTCove volatilnosti vise puta uvale nego spase...

EDIT:
Evo vidim opet smo prema 20k krenuli, ja sam isto izasao 2 puta i ponovno usao, ne idealno, naravno ali solidno. Sad je lako trgovat dok BTC ide gore, cekaj dok se promjeni trend onda se krvari na sve strane...
Potvrdio bi ovo sto dada kaze, trust noone.. Kripto je razjareni bik kojeg jases i pokusavas se drzati u sedlu dok ti sedlo gori. znaci nema nikakve logike, a ako mislis da ima logike - iduci dan ce ti ta logika zabiti loss u dupe

Citiraj:
Autor SrKi Pregled postova
Sretno ti s tim, ali ja se ne bi na tvom mjestu upuštao u daily trading.
Kupi i prati dnevno, satno i petominutno tržipte da dobiješ feeling (ili shvatiš da nema smisla). Ali nemoj trgovati bar neko vrijeme.

Za početak bi ti preporučio tradingview, regaj se i na free verziji možeš koristiti 3 indikatora. Imas na YT objašnjenje glavnih indikatora i promatraj i pokušavaj shvatiti što se dešava. Ali ovih dana više manje ništa nema smisla tako da ono Good luck.
Podebljao sam i ovo od Srkia, ti bi isao na daily trading a tek ulazis u kripto trejdanje. NEMOJ, samo nemoj. Radije odi na kladionicu, vece su sanse da ces "zaraditi" tamo nesto nego od dnevnog trejdanja u pocetku.

Ako mislis hodlati kripto, onda ciklicki ulazi u kripto svaki mjesec odredjenu lovu u favorite tokene i pocni proucavati trziste, zajednice, exchangeve tako da nakon par mjeseci, godinu dana upoznas u sta si se uvalio

nakon toga mozda pocnes day tradeanje ali samo sa buy/sell potezima - bez margin tradeinga i slicnih stvari jer ponovit cu se: radije onda na kladu ili loto uplatiti

p.s usao nazad kad sam postao 28.11, za sada se drzim na oko +15%, ali vidim da ima jaki otpor prema gore tako da mi smrdi da bi mogao biti jos jedan manji pull back uskoro. Ako se ne desi, onda lomimo 21k granicu ko nista.