Citiraj:
Autor TomG
A salon im je uglavnom prazan jer mislim da sve ode brzo. Defintivno Model Y uzimam u obzir za kupovinu kroz 5-7 godina.

|
Salon je prazan jer u salonu imas samo testna vozila odnosno Tesla "salone" koristi samo za edukaciju i kao showroom.
Sva se prodaja odvija online drito od Tesle bez posrednika. Barem je tako ovdje na Sj Americkom kontinentu a obzirom da Tesla ne daje fransize za prodaju vozila vjerujem da je ista stvar i u EU.
Citiraj:
Autor IcyTexx
5500km unazad 3 mjeseca u Tesli Model 3 ... baš je uuuuužasno loše biti pokusni kunić, svuda mogu bez brige, a svako jutro auto ima pun tank energije.
|
Samo sto tvoj slucaj nije bas nesto sto se moze prenijet na svakog zar ne?

Ne zive svi u kuci, nemaju svi iste prohtjeve nit zive na autocesti.
Pa evo, dao sam neki dan svoj osvrt gdje recimo meni osobno najveci problem ispada upravo to punjenje "kod kuce" koje je za mene nepostojece. A zivim u gradu gdje u tri bloka vidis pet Tesli na cesti. Pitam lika koliko mogu napunit ako potegnem kabel iz hodnika do garaze (sto je BTW ilegalno jer krsim valjda 12 stavki zakona) lik kaze pa preko noci dobio bi oko 60-70km rangea.
Dakle prvo bi se morao preselit pa onda gledat uzet mjesto uz uticnicu u garazi, ako ne mislim ic do obliznje stanice za punjenje.