View Single Post
Staro 25.01.2006., 21:28   #20
Visage
8-bit Gen.
Moj komp

Visage's Avatar

Datum registracije: May 2004
'

Zaboravih F5-ati da sam uzeo novog LG-a (LG85204)

Kao zamjenika lokacijskog kantona "starog" Teac-a , no neku noc u jednom starom PC Chip-u (2002) gledam neki veliki test przilica i kad tamo sve hvale na racun GCE-8240B slucajno istog zamjetih u oglasniku i paf, nisam odolio, uzeti ga za cijenu gotovo 4 puta manju od ganz novog 85204

Na zgrazanje nekih, stavio sam upravo taj 24x10x40 umjesto LG85204 za kojeg ce se sad morati naci neka druga lokacija/namjena. Posebno "pozitivno" je to komentirao Codiac

Tesko je odoliti ovako simpa okruglom eject-irajucem gumbu koji je pravo osvjezenje za razliku od dosadnih "obrva" button-aca na vecini novih drive optikanera. Zanimljiv mi je 8MB Buffer na ovoj 24-ci jer (ispravite me ako sam u krivu) bas i ne vidim cesto na danasnjim modelima (mada ce neki kasti da to danas vise i nije vazno)

Na novom drive-u ladica izlazi puno krutije od ove 24-ke, GCE-8240B ima fini mekani izlaz i stvarno se cini kao pouzdan.

Druga stvar koju postam je zanimljiv odgovor Teac-ove podrske vezano za rikavanje modela iz naslova teme :

1) Dragi Teac-ovci kako je moguce da se ovakva sramota desi na uredjaju koji ima micro satnicu rada?

Dear customer,

for this device there is no diagnostic tool available. Sometimes it can happen, that a very less used device gets defective. Please contact your dealer for service.

Freundliche Grüße / best regards
Thomas München
Support TEAM

--

Dobro, ovo je ipak realisticno, sve se moze pokvariti
No drugo pitanje baca gadniji okus u citavu pricu.

2) Dragi Teac-ovci pa kako moze jedan vas drive imati ovakvu mizernu vikend garanciju od pola godine?

in Europe the warranty time is 24 Months. Your dealer has to give you this. It’s a law. At our homepage you can find a list of distributors. But normally your dealer is relevant, because you have with him a contract of purchase. Freundliche Grüße / best regards Thomas München Support TEAM DSPD TEAC Europe GmbH Bahnstraße 12 65205 Wiesbaden Teac DE

----

2 godine?

Zanimljivo , no rece li nas Thomas da je to za neku EU?

To je neka zemlja do nas ili ?

>>>> PCE kante 2012 <<

>>>>>>>>> PCE & ostalo <<<<<

>>>>>>> Što sam Slušao? <<<<<<

>>>>> Gimnastika za Okulare & LCD Addendum<<<<

>>>>> P o s t ... M j e s e c a <<<<

Zadnje izmijenjeno od: Visage. 25.01.2006. u 21:55.
Visage je offline   Reply With Quote