Citiraj:
Autor Libertus
Moja preporuka vam je da pažljivije birate te VPN usluge.
Prvo si suzite izbor na pouzdane i stvarno privatne VPN pružatelje, a onda među njima gledajte tko je bolji u cijeni, broju servera, nekim posebnim uslugama ili akcijama. Mislim da su gotovo svi dali neke akcije za BF i CM.
Nemam pojma tko su ti IvacyVPN, ali imate hrpu smeća i prevaranata na tržištu.
A te lifetime usluge su vrlo upitne. Oni moraju platiti nekako svoje troškove održavanja kvalitetne usluge i zaraditi. Da ne bi bilo prodali su krpu lifetime pretplata, pokupili pare i otišli na drugi posao.
|
Ne ide jeftino i kvalitetno, zato sam i napisao koji su kvalitetni, ali i njihova cijena odražava njihovu kvalitetu. Ovi jeftini mogu poslužiti za izbjegavanje geografskih ograničenja i to je manje više to. Za sve ostalo plati pa se rugaj.
Što se lifetime tiče, računam da je taj lifetime zapravo 2 godine, ako bih za neku uslugu u trajanju 2 godine dao neki iznos onda je to ok iznos i za lifetime. Jer to je otprilike i modus operandi tih "lifetime" ponuditelja, prodaju uslugu, kad potražnja padne ukinu je, promijene ime i opet prodaju istu uslugu. U biti rade Ponzi shemu sa VPNovima i cloud storageom, novi korisnici plaćaju troškove postojećih, a piramida se mora srušiti na kraju.