View Single Post
Staro 30.11.2020., 06:28   #225
xlr
49%winner
Moj komp

xlr's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
U medjuvremenu sam presao i ja na Moonlight na Shieldu i na mobu. Dosta dobar app moram priznati. Ovo sto sam ga koristio bilo je bez greske. Na mobu je osjetljiv na 2.4GHz mrezu iako sam mu podesio nizak bitrate tipa 10Mbps - zvuk pucketa. Na 5GHz sve stima.

Po pitanju responzivnosti ne vidim razliku naspram Gamestreama, sve je maltene instantno. Xbox gamepad normalno radi preko Shielda.

Ono sto me zezalo - delay kad koristim BT slusalice - je i dalje tu naravno. Kasnije sam zguglao da Budsi imaju opcenito ogroman delay i da ovo nije nista cudno. Na putu su PXC 550II koje, ako je vjerovati latency tablicama za AptX i SBC kodek, stoje jako dobro po tom pitanju.

Citiraj:
Autor LAcy Pregled postova

Btw, find remote treba medjunarodnim sporazumom uvest kao obavezno. Bas maloprije trazim gdje mi je daljinac, odem u menu, find this remote i pocne pistat. I sa pistanjem sam ga jedva nasao
Super bi bilo da postoji google assistant naredba za trazenje daljinca Nedavno sam ga i ja "izgubio" (bio mi na crnom stolu, stopio se) pa se pokazalo pametnim imati spojenog misa