Evo da i ja napišem nešto sve samo ne pozitivno za navedenu trgovinu... tj web shop
Znači 20.08.2020. je naručen mobitel NOA PRIMO 5“ 4G, te je na njihovoj stranici pisalo da je dostava do 7 dana, što je meni bilo bitno jer sam isao na put, no to je manje bitno.
28.08.2020. znači već kasne al ajde, trebao mi je hitno mobitel pa rekao dobro, strpit cu se. Dolazim kući, raspakiram paket i otvaram i gledam na prvo slušalice nisu zamotane kako trebaju biti, folija preko mob sa mjehurićima, GRATIS prozirna maska (ko ti još daje IŠTA gratis, al ajde...) dok nisam vidio OTISAK prsta, kažem sebi taj mob je korišten i oću povrat, zovem ih non stop na njihov broj, nema odgovora, non stop kao zauzeti....
Na kraju sam morao poslat mail, mala "prijetnja" da ukoliko me se ne nazove da slijede sankcije (već sam zvao državne službe) radi ovakvog nemara i pokušaja prevare tj. APP.
Nakon poslanog maila dolazi mi poziv sa PRIVATNOG broja od čovjeka koji radi tamo, ne kuzim zasto al dobro, veli on meni, da posaljem slike, ja posaljem kaze, vratit će novce kad dobiju mob, ja kazem nema problema. (novci bili već na računu, kasnije istog dana.)
Poslali su kurirsku sluzbu, preuzeli mob. Taj dio je ispoštovan ali ukratko, ja osobno ih zaobilaznim u širokom krugu.
Slike: