Citiraj:
Autor Alien_200581
Ja mislim da bi baš bilo super da ta ploča ima 2x16 PCIe
Btw kaj se tiče AGP-a ja imam jednu Rivu TNT2 M64 od 32MB koju mi je donirao Chuxonja prije koji mjesec dok sam bio nadobudno živio u uvjerenju da budem vrlo lako nabavio SS7 ploču sa AGP-om i imao samo jedan retro komp koji bude pokrio sve moje potrebe...  So much for that idea
Pa kako je situacija eskalirala od tada izvan svake mjere doniram je dalje po potrebi  Kad složim ovu win98 mašinu budem složio neki popis što imam na lageru uz ono kaj je vec prije bilo navedeno u prethodnim postovima pa se budete javili ako netko nešto treba 
|
Imam jednu Gigabyte AM2+ ploču koja zadovoljava te kriterije, (2x PCIe x16) ali za nju nemam procesor, ali i I/O shield plehić. U stvari, čak nisam siguran ni da li radi ... morao bih je jednom testirati.
I također - imam hrpe AGP kartica, stoga ako nekome nešto treba i namjerava složiti retro konfu oko AGP grafičke neka mi se slobodno javi. Imam svega - od stare S3 Trio3D/2x, sve do ATI Rage, Radeon, Matrox Mystique ali i raznih GeForce serija... (GF2, GF4, FX5700, i možda jednu GF6, 6200)